Здравейте дават ми 2та съединителя различни за 2те коли, а уж са с еднакви двигатели, има ли разлика в 2та съединителя понеже браво 1.9 жтд слагат маховик от HGT и обикновен съеднител. При алфата има ли възможност за махане на демферния маговик и да сложа този ?? еднакви ли са всъщност съеднителите ??
Известие
Collapse
No announcement yet.
Браво и 146 JTD съединител
Collapse
X
-
Тази информация сигурна ли е?
Щото аз на алфата съм с кутия от фиат купе 2.0...
Така че трябва просто да се провери или някой който има да каже... много е вероятно да могат да се правят такива леки промени...СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака
Comment
-
Първоначално публикувано от error145 Покажи съобщениеНе може, аз питах дали може да се направи, обаче скоростните кутии са различни, така че не ставаAlfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщениеМоже,може
Ти монтирал ли си на алфата този маховикизглеждаш така все едно си го сложил
За бравото знам със сигурност, че става
Кутия от фиат купе 2.0 ??? защо колега с такава кутия, не ти ли идват къси скоростите ??
Comment
-
Предавателните числа са същите, като 5-та е по-дълга, дори скоро ще сложа още по-дълга 5-та (дълга дълга.... с по-малко предавателно число, то не е кренвирш я, че да е дълго)СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака
Comment
-
Я пак да повдигнем въпроса, при такава интервенция с НЕдемпферен маховик, какво се случва в ниските обороти и при потегляне?
Дет' се вика: да не почне да тресе като ГАЗ-ка на върло(по нанагорнище)?sigpic
Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!
Comment
-
Първоначално публикувано от brazen Покажи съобщениеЯ пак да повдигнем въпроса, при такава интервенция с НЕдемпферен маховик, какво се случва в ниските обороти и при потегляне?
Дет' се вика: да не почне да тресе като ГАЗ-ка на върло(по нанагорнище)?156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от brazen Покажи съобщениеЯ пак да повдигнем въпроса, при такава интервенция с НЕдемпферен маховик, какво се случва в ниските обороти и при потегляне?
Дет' се вика: да не почне да тресе като ГАЗ-ка на върло(по нанагорнище)?
Колега acko88 днес ти видях алфата на теца на надежда (беше в локалното) Много е хубава на живо
Comment
Comment